Билборд Стефаника Оливс
Билборд Стефаника Оливс

Да те забележат за 3 секунди!

Транспаранти и билбордове с грабващи вниманието визии!

Обикновено визията на билборда трябва да съдържа информация, която да бъде усвоена буквално мигновено. Това обикновено важи за бордовете, поставени по магистрали и главни пътища. Но в по-голямата си част, те се намират в градска среда и рекламното послание може да съдържа повече информация. Важно е то да бъде запомнящо се, привличащо вниманието. Бранд, дейност, сайт и тематично изображение. Това са задължителните и напълно достатъчни елементи.

А относно транспарантите – те са дълготрайна и евтина реклама, с възможност за монтаж буквално навсякъде. Отпечатват се върху изключително здрава основа от винил, върху която при съчетания на красив проект и високо качество на печат, резултатът може да бъде страхотна реклама за бранда или продукта.

Представяме Ви визии на изработени от нас транспаранти и билбордове, които изработихме за наши клиенти, които вярваме, че ще Ви дадат представа за стила ни на работа.

В нашето ПОРТФОЛИО ще откриете и всички други продукти и услуги, с които можем да помогнем за развитието на Вашия бизнес!

Част от визиите, добавящи свежест в градското ни ежедневие:

Имате нужда от нов проект?
На линия сме!
ОПИШЕТЕ ВАШЕТО ЗАДАНИЕ
office@langov.com
ОБАДЕТЕ НИ СЕ
+359 887 510095